broers II

LA RIOT sluit zich met Rialto aan bij De Nederlandse Filmnacht! Op 26 mei is deze filmnacht bij maar liefst 11 filmhuizen door heel het land te beleven, met centraal de film Broers. Wij pakken de 26ste flink uit! Met zelfs na de film een Q&A met hoofdrolspeler Jonas Smulders, expo’s van opkomende talent, veel muziek, hapjes, drankjes, en feest tot na middernacht!

Datum: vrijdag 26 mei ’17
Tijd: 20:30
Locatie: Rialto (Amsterdam)
Facebook                                                                                                                                                                                                                                        

Koop hier alvast je kaartje!
Studenten: €7,- (Ja, ja, fijn prijsje voor zoveel moois)
Cineville: gratis; je kunt t/m een dag van te voren hier reserveren
Normaal: €10,-


Rode loper première met bubbels
Om de première van de debuutfilm van Bram Schouw Broers te vieren organiseren we een avondvullend programma! Met de film Broers en een Q&A met hoofdrolspeler Jonas Smulders. Natuurlijk gaat de rode loper uit en zijn er bubbels voor de bezoekers bij aanvang.

Expo
Op het entresol wordt een expositieruimte ingericht waar o.a. werk van tekenaar Tharim Cornelisse en Lucky Versloot te zien zal zijn.

Muziek
Bij aanvang van de film en na afloop is het feest in Rialto. Zet je dansbaret op om een gat in de nacht te dansen op vrolijke Franse (en andere) deuntjes van de DJ.

Broers
Bram Schouw | Nederland | 2017 | 100′ | Nederlands gesproken

Op een dag besluit Alexander te vertrekken naar Frankrijk. Zijn jongere broer Lucas sluit zich bij hem aan, precies zoals hij eigenlijk zijn hele leven al zijn charismatische broer in alles heeft gevolgd. Eenmaal op weg beseft Lucas dat het tijd is geworden zijn eigen weg te gaan; een inzicht dat verstrekkende consequenties zal hebben.