Amy voorpremière

LA RIOT organiseert opnieuw een filmavond! Na twee succesvolle voorpremières organiseren we ditmaal een voorpremière van de film Amy. Deze documentaire over Amy Winehouse van Asif Kapadia is al in andere landen onwijs goed ontvangen, dus wees in Nederland als een van de eerste erbij!

They tried to make me go to rehab / but I said, ‘no, no, no’ – deze eerste regels van het nummer Rehab zijn des te navranter als je bedenkt dat ze geschreven en gezongen zijn door de Britse zangeres Amy Winehouse, die op 23 juli 2011 overleed na het drinken van twee flessen wodka. Aan de hand van interviews en veel, nooit eerder vertoond archiefmateriaal laat regisseur Asif Kapadia o.m. de tegenstelling tussen de privépersoon en de publieke figuur zien, maar ook hoe Winehouse zichzelf en haar unieke talent te gronde richtte.

Na de film zal Lynes optreden met nog wat heerlijke liedjes van Amy Winehouse, zodat wie er wilt nog even goed na kan genieten van Amy’s muziek! LA RIOT heeft wederom een onvergetelijke avond in petto, dus mis het niet! Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen! Het zal plaats vinden in de grote zaal van bioscoop Rialto in Amsterdam.

Inloop: 20:30
Aanvang: 21:00

Kaartjes kunnen van te voren, aan de deur of online gekocht worden (http://www.rialtofilm.nl/podium/amy%20-%20speciale%20la%20riot-voorpremi%C3%A8re/)

Prijzen
<21: €7,5
Student: €8,5
CJP: €8,5
Regulier: €10
Cineville: gratis

Hier het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/845418268905729/852049568242599/

www.lariot.nl
www.rialtofilm.nl

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s