Carol voorpremière 9 dec

LA RIOT heeft wederom een voorpremière op het programma staan, ditmaal van Carol! Een film van Todd Haynes, met Cate Blanchett en Rooney Mara in de hoofdrollen. Vanaf 17 december zal deze film draaien in de bioscopen, maar kun jij ook niet wachten om dit filmpareltje te zien? Kom hem dan 9 december alvast met ons bekijken!

Deze lyrisch ontvangen film neemt je mee naar het New York van de jaren 50. De 25-jarige Therese weet niet precies wat ze met haar leven aan moet: ze heeft een vriendje op wie ze eigenlijk niet verliefd is, ze zou wel fotograaf willen worden, maar werkt op de kerstafdeling van een groot warenhuis. Op een dag ontmoet ze er de iets oudere en bijzonder elegante Carol, die een kerstcadeau komt kopen. Er is meteen een spanning aanwezig. Ontstaat hier een verboden liefde tussen twee vrouwen?

LA RIOT is een platform voor en door jonge mensen, met als doel om arthouse cinema toegankelijker te maken voor jong publiek. Regelmatig organiseren wij speciale filmavonden waar filmliefhebbers en geïnteresseerden samenkomen om de nieuwste films te bekijken. Met zorg kiezen we een film uit die hopelijk in smaak van het publiek zal vallen! Voorheen hebben wij succesvolle en zelfs uitverkochte voorpremières georganiseerd van o.a. The Lobster (Yorgos Lanthimos), Amy (Asif Kapadia) en Mommy (Xavier Dolan).

****************************************************

Inloop: 20:30
Aanvang: 21:00

Kaartjes kunnen van te voren, aan de deur of online gekocht worden. Klik hier om alvast online je kaartje te kopen!

Prijzen
<21: €7,5
Student: €8,5
CJP: €8,5
Regulier: €10
Cineville: gratis

op Facebook: https://www.facebook.com/events/948803191841513/
www.rialtofilm.nl

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s