LA RIOT zoekt versterking!

Momenteel zijn wij opzoek naar nieuwe mensen om LA RIOT te komen versterken! Het gaat om een coördinator, een eindredacteur en een recensent.
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje met je CV naar info@lariot.nl!

Coördinator voor maandelijkse filmavond in Rialto
Als coördinator organiseer je in een klein groepje elke maand een filmavond in Rialto. De redactie kiest de film, bedenkt een randprogramma, verzorgt de aankleding en zet promotie(acties) uit. Jij produceert de avond, waarbij je te maken hebt met de LA RIOT redactie, Rialto, filmdistributeurs, gasten, sprekers, etc. Je krijgt de mogelijkheid om je organisatorische en productionele vaardigheden te ontwikkelen, en dat binnen een groep gepassioneerde cineasten. Ook leuk; als lid van LA RIOT mag je gratis naar de film in Rialto! Het is een vrijwillige functie waarbij het aantal uren van de functie grotendeels aan jou en aan de data van de filmavonden ligt. Geschat wordt er 6-8 uur per week aan gewerkt. Het communiceren met de verschillende betrokken partijen is essentieel, waardoor het van belang is dat je goed bereikbaar en flexibel bent. We zijn opzoek naar iemand tussen de 18 en 24 jaar.

Eindredacteur
Het liefst maken en publiceren we recensies en artikelen zonder taalfouten, maar helaas lukt het niet altijd iedereen om foutloos te schrijven. Daarom is het van groot belang dat alle geschreven teksten gecontroleerd worden op taalfouten, zodat uiteindelijk ook de mooiste en beste recensies gepubliceerd worden. In een klein redactieteam heb je de verantwoordelijkheid om alle taalfouten te filteren; voornamelijk uit de recensies. Het is een vrijwillige functie waarbij je je interesse in taal en film kan combineren en ontwikkelen binnen een groep gepassioneerde cineasten. Ook leuk; als lid van LA RIOT mag je gratis naar de film in Rialto! Hoeveel uren je aan de functie kwijt bent ligt grotendeels in jouw handen; je redigeert ongeveer twee recensies/taalstukken per week. Het belangrijk om goed te communiceren met zowel de andere eindredacteuren als de schrijvers en daarmee is flexibiliteit en het nastreven van deadlines ook van belang. We zijn op zoek naar iemand tussen de 18 en 24 jaar.

Of lijkt het je interessant om de mooiste arthouse films te recenseren, in woord en/of in beeld? Stuur dan een mailtje naar info@lariot.nl!

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s