LA RIOT: Frantz

30 november presenteren we een voorpremière van die nieuwe Franse film Frantz van ene François! Nou een Franse/Duitse film dan. Oh ja die François Ozon! Wellicht bekend van zijn vele films, zoals 8 Femmes of Jeune et Jolie. Speciaal voor deze filmavond wordt het café van Rialto omgetoverd in een Frans café’tje, met bijbehorend een lekker gratis Frans kaasplankje! En een wijntje tegen een zacht prijsje. Dan kan je nog goed even nagenieten van de film! Zijn jullie de 30ste erbij?

Frantz vocht als jongeman in de Eerste Wereldoorlog voor Duitsland, tot hij sneuvelde op het slagveld. Na de oorlog proberen zijn verloofde Anna en zijn ouders zo goed en kwaad als het kan de draad van het leven weer op te pakken en te leven met het verlies van Frantz. Wanneer Anna in aanraking komt met de mysterieuze Fransman Adrien, die net als zij bloemen legt op Frantz’ graf, veranderen al hun levens. Hij ontpopt zich als vriend van de familie, maar zijn ware motivaties blijven altijd op de achtergrond. Wat is het dat hij wil?

Datum – 30 november 2016
Aanvang – 21:00
Locatie – Rialto, Amsterdam

Hier op Facebook te vinden!

Kaartjes kunnen van te voren, aan de deur of online gekocht worden. Koop je je kaartje online dan krijg je nog €1 korting, dat is toch mooi meegenomen! Je kunt dat hier gelijk doen!

Prijzen
Standaard: €11
Student/CJP: €8
Cineville: Gratis

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s