LA RIOT: Juste la Fin du Monde

12 december presenteren we een voorpremière van Juste la Fin du Monde! Ja, de nieuwe film van de populaire, jonge regisseur Xavier Dolan, ook wel bekend van Mommy, Les Amours Imaginaries en Laurence Anyways. Juste la Fin du Monde ontving deze zomer in Cannes zelfs de Grand Prix. Op onze eerste filmavond, twee jaar geleden alweer, trapten we af met zijn destijds nieuwe film Mommy. We kunnen het dan ook niet laten om nu, 15 filmavonden verder, ook deze nieuwe film met jullie te delen. Zien we jullie 12 december om deze nieuwe Dolan film als een van de eersten te bekijken?

Na een afwezigheid van twaalf jaar keert de succesvolle schrijver Louis terug naar huis, ergens op het Franse platteland, om zijn moeder, zus, broer en diens vrouw slecht nieuws te brengen. Hij krijgt echter niet de kans dit te vertellen – eerst moet er over zijn vertrek destijds worden gepraat. Met onder anderen Gaspard Ulliel en Léa Seydoux.

Datum – 12 december 2016
Aanvang – 21:15
Locatie – Rialto, Amsterdam

Kaartjes kunnen van te voren, aan de deur of online gekocht worden. Koop je je kaartje online dan krijg je nog €1 korting, dat is toch mooi meegenomen! Dat kun je hier meteen al doen – www.rialtofilm.nl

Prijzen
Standaard: €11
Student/CJP: €8
Cineville: Gratis

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s