Winactie I, Daniel Blake

Aanstaande donderdag komt de nu al geprezen film I, Daniel Blake uit! Om deze film een beetje extra aandacht te geven en omdat we eigenlijk niet kunnen wachten tot de film uitkomt, hebben we een prijzenpakketje samengesteld! We geven namelijk de DVD’s van eerder werk van de regisseur Ken Loach weg; Looking for Eric & The Angel’s Share. En ook nog twee filmkaartjes voor I, Daniel Blake bij Rialto, Amsterdam! Like deze actie op Facebook of stuur een mailtje naar info@lariot.nl en maak kans, de winactie loopt tot 27 november.

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s