LA RIOT: American Honey

Maandag 6 maart presenteren wij de LA RIOT voorpremière van American Honey! Een heerlijke film over een groep rebelse jongeren die met een busje Amerika doorkruist, om huis-aan-huis tijdschriften te verkopen, en zodoende van het leven te genieten en te leren. Zet de muziek maar hard aan en laat je meeslepen in deze vette roadmovie!

Met American Honey heeft regisseur Andrea Arnold voor de derde keer de Jury Prijs in Cannes gewonnen! Eerder met Red Road en Fish Tank. In American Honey schitteren vele acteurs, waaronder Sasha Lane, Shia LaBeouf en Riley Keough.

Op deze speciale voorpremière zal de film kort worden ingeleid door LA RIOT recensent Fey Lehiane. Na de film kan er nog volop genoten worden van deze roadmovie in Amerikaanse sferen! Om die sferen naar boven te halen geven we onder andere aan elke filmbezoeker een mini-hamburgertje weg!

Hier op Facebook te vinden.

Datum: 6 maart 2017
Aanvang: 20:00
Locatie: Bioscoop Rialto, Amsterdam

Koop hier gelijk al je kaartje, online krijg je zelfs €1,- korting!

Voor deze filmavond kun je ook gebruik maken van de Film & Pizza deal! Elke maandagavond en op elke LA RIOT filmavond kun je hiervan gebruik maken. Voor €14,50 krijg je een lekkere pizza van De Pizzabakkers De Pijp (1ste Sweelinckstraat 16) en een filmkaartje voor deze voorpremière! Cinevillers voor €7,-. Mooie deal toch! Klik hier voor meer info van deze actie.

Engels gesproken | Nederlands ondertiteld | 158′

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s