LA RIOT @ WCA: Bar Bahar / uitverkocht !

Zaterdag 19 augustus hebben wij de eer om de film Bar Bahar te presenteren op het World Cinema Amsterdam festival in Rialto! Met een speciale inleiding zetten we deze film in het zonnetje. Bar Bahar is een van de negen competitiefilms op de achtste editie van het World Cinema Amsterdam festival (17 t/m 26 augustus).

We tippen voor de dag ook een talkshow om 16:30 over het filmbeeld van Afrika. En we sluiten de avond feestelijk af met het openingsfeest van het festival in Afrikaanse sferen!

————————————————————————————————————

LA RIOT FILM 21:30

Bar Bahar (In Between) vertelt het verhaal van drie jonge Israëlische-Palestijnse vrouwen die een appartement delen in Tel Aviv. Drie verschillende vrouwen die elk op hun eigen vrijgevochten manier opbotsten tegen het vrouw zijn in de moderne en traditionele cultuur.

Arabisch, Hebreeuws gesproken | Engels ondertiteld | 102 minuten

Kaartjes zijn online of in Rialto te koop!

……………………………………………………………………………………………………………………………….

—————— wat nog meer te doen op 19 augustus ——————————

TALKSHOW 16:30 — A POSITIVE IMAGE OF AFRICA?!

Misvattingen over Afrika worden versterkt door haar beeld in films. Is er behoefte aan een positievere beeldvorming? We gaan in gesprek met regisseurs uit Burkina Faso, Niger en Nederland over de oorsprong van deze stereotypen en hoe deze hun werk beïnvloeden.

ACTUAL AFRICA PARTY 23:00 – 3:00

Tijd voor het openingsfeest! Verwacht de onverwachte Afrikaanse geluiden, beats, visuals, live performances en ritmische explosies die je doen dansen! Smaakvolle tropische cocktails en Afrikaanse snacks om je vingers bij af te likken!

Meer informatie over dit festival: www.worldcinemaamsterdam.nl

————————————————————————————————————

 

Hier ook op Facebook te vinden

 

 

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s