LA RIOT: The Lighthouse

Woensdag 19 februari 21:15 presenteren we de LA RIOT voorpremière van The Lighthouse in Rialto!

Een duister verhaal van regisseur Robert Eggers, die eerder de cult horrorfilm The VVitch uitbracht, met niemand minder dan Robert Pattinson en Willem Dafoe in de hoofdrollen als twee vuurtorenwachters op een afgelegen en mysterieus eiland in New England in de jaren 1890.

Op het onherbergzaam eilandje wordt de vroegere houthakker Ephraim Winslow de nieuwe assistent van de zwijgzame vuurtorenwachter Thomas Wake. Kennelijk is Wake’s vorige assistent krankzinnig geworden. Hun dienst, met zwaar werk onder barre omstandigheden, zal vier weken duren. Wake waarschuwt Winslow nooit een zeemeeuw iets aan te doen, want dat brengt ongeluk. Maar natuurlijk doet hij dat wel. Een dag voordat de dienst erop zit, steekt er een zware storm op. De mannen kunnen geen kant meer op.

Woensdag 19 februari 21:15, Rialto
Voorpremière
Verenigde Staten, 2019
Engels gesproken | Nederlands ondertiteld | 109 minuten

Kaarten zijn binnenkort online en aan de kassa te koop. Cineville is geldig.

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s