The Last Hijack (Rialto Podium)

Bestaan er heden ten dage nog piraten? Jazeker! “The Last Hijack” schetst het portret van een Somalische piraat die worstelt met zijn identiteit. Hij is succesvol piraat geweest, heeft veel geld verdient, maar nu moet hij trouwen en leven als een net burgerman. Wil hij dit? Wil hij zijn geld op een eerlijke manier verdienen? Deze documentaire – een bijzondere mix tussen animatie en film – gaat over het verschil tussen arm en rijk en laat zien dat zelfs stoere piraten hun kwetsbare kanten kennen.

Het is nog vrij onontdekt: Rialto Podium. Nadat een film of documentaire is vertoont wordt deze nabesproken. Op deze manier krijg je extra achtergrondinformatie en denk je langer na over film. Houd dus de agenda in de gaten voor de data waarop Rialto Podium plaatsvindt.

rialtopodium

  Rialto Podium:

18 APR Viva la libertà

23 APR Upload Cinema: Classic

24 MEI Parts of a Family – documentaire, regisseur aanwezig

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s