Rialto Next: Witte Muren

We zijn vier jaar verder en op 12 december zal alweer de tiende filmavond van Rialto Next plaatsvinden in Rialto. Rialto Next is een groep scholieren die een filmavond organiseren en naast dat ze de film uitkiezen, maken ze ook zelf een voorfilm. Ze schrijven zelf het script, regisseren en monteren het. De scholieren van het Montessori Lyceum Amsterdam, die deze editie organiseren, hebben de voorfilm Witte Muren gemaakt. Geïnspireerd op de hoofdfilm van de avond, Entre les Murs, gaat het over Gemma, die na de dood van haar vriendje psychische problemen krijgt. Haar psycholoog wil haar graag helpen, maar of hij wel bij haar doordringt blijft de vraag. Hierna zal dus Entre les Murs te zien zijn en tenslotte kun je gezellig nog een drankje drinken in het café van Rialto.

Veel redactieleden van LA RIOT zijn begonnen bij Rialto Next. Elke NEXT editie is weer helemaal anders, maar altijd interessant! Genoeg redenen om te gaan dus.

Koop je kaartjes op www.rialtofilm.nl

Charley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s