52 Tuesdays voorpremière

Na de succesvolle voorpremière van Mommy presenteert LA RIOT opnieuw een avond rondom de nieuwe film: 52 Tuesdays! Een verhaal over dochter Billie die te kampen heeft met een transseksuele moeder, terwijl ze zelf op het punt staat haar ontluikende seksualiteit te ontdekken. Een jaar lang kregen de (niet-professionele) acteurs in deze film iedere week een scène toegestuurd, die dan op de dinsdag werd opgenomen. In de ogen van regisseur Sophie Hyde en scenarist Matthew Cormack de enige manier om de authenticiteit van het verhaal en het acteerwerk te waarborgen. Daarin zijn ze met verve geslaagd, getuige de vele filmprijzen die de film inmiddels gewonnen heeft.

Op 8 mei zal je filmervaring geheel in teken staan van (trans)seksuele verzotheid en de problemen van een alles behalve traditionele familie. Wees er als een van de eersten bij op deze voorpremière en laat je meeslepen in het ontroerende, speciale relaas van de zestienjarige Billie.

LA RIOT heeft wederom een onvergetelijke avond in petto, dus mis het niet! Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen! Het zal plaats vinden in de grote zaal van bioscoop Rialto in Amsterdam.

Inloop: 20:30
Aanvang: 21:00

Kaartjes kunnen van te voren, aan de deur of online gekocht worden.

Prijzen
<21: €7,5
Student: €8,5
CJP: €8,5
Regulier: €10
Cineville: gratis

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s