The Lobster voorpremière

LA RIOT heeft opnieuw een voorpremière op het programma staan! Ditmaal de film The Lobster van regisseur Yorgos Lanthimos op woensdag 14 oktober! Afgelopen zomer werd deze film op het filmfestival in Cannes zeer goed ontvangen en werd daar zelfs bekroond met de juryprijs. In The Lobster schitteren ook een aantal grote acteurs, zoals Colin Farrell, Rachel Weisz and Léa Seydoux.

Lanthimos schetst in zijn film The Lobster met veel humor en satire een dystopisch beeld van een wereld waarin liefde niet langer een keuze is. De nabije toekomst: in de Stad is het absoluut verboden alleenstaand te zijn. Mensen die er niet in slagen een partner te vinden, worden opgesloten in Het Hotel, waar zij 45 dagen de tijd krijgen om alsnog tussen de andere ‘gasten’ een partner te vinden. Wie daar niet in slaagt, wordt veranderd in een dier naar keuze en wordt losgelaten in de natuur.

Heb jij zin in een leuke avond met een goede film? En wil jij ook een van de eersten zijn die The Lobster op het grote doek zal aanschouwen? Wees er dan bij op 14 oktober in Rialto, het belooft een bijzondere avond te worden!

LA RIOT is een platform voor en door jonge mensen, met als doel om arthouse cinema toegankelijker te maken voor jong publiek. Regelmatig organiseren wij speciale filmavonden waar filmliefhebbers en geïnteresseerden samenkomen om de nieuwste films te bekijken. Voorheen hebben wij succesvolle en zelfs uitverkochte voorpremières georganiseerd van Mommy (Xavier Dolan), 52 Tuesdays (Sophie Hyde) en Amy (Asif Kapadia). Naast deze avonden hebben wij ook een website, www.lariot.nl, waar de nieuwste arthouse films kritisch onder de loep worden genomen.

***************************************************************************************************

Aanvang: 21:00

Kaartjes kunnen van te voren, aan de deur of online gekocht worden.

Prijzen
<21: €7,5
Student/CJP: €8,5
Regulier: €10
Cineville: gratis

www.lariot.nl

www.rialtofilm.nl

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s