Kollektivet voorpremière

LA RIOT presenteert: Kollektivet

Maandag 18 april presenteert LA RIOT de voorpremière van de film Kollektivet, de nieuwe film van Thomas Vinterberg (bekend van o.a. Festen en Jagten)! Natuurlijk zouden wij LA RIOT niet zijn als we daarnaast niet wat extra’s organiseren tijdens de avond. Wat dat zal zijn blijft echter nog even geheim. Zien we jullie op de 18e in Rialto?

Kollektivet speelt zich af in het Kopenhagen halverwege de jaren 70: veertigers Anna en Erik, een academisch stel met een dochter, beginnen samen met wat goede vrienden een woongemeenschap. Aanvankelijk is de liefde, samenhorigheid en gemeenschapszin groot. Dit verandert echter als iemand een affaire krijgt, want hoe los je dit op in een commune? Een leuk weetje is dat Vinterberg dit deels heeft gebaseerd op zijn eigen ervaringen in een commune, waarin hij van zijn 7e tot 19e heeft gewoond.

Datum: 18 april 2016
Aanvang: 20:45

Het Facebook evenement kun je hier vinden.
Kaartjes kunnen van te voren, aan de deur of online gekocht worden.

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s