Winacties Kollektivet

De winacties vliegen je om de oren deze week!

Nu draait het om een Film é Pizza kaartje! Rialto en De Pizzabakkers, hebben elke maandagavond de actie dat je voor €14,50 pizza en film krijgt! LA RIOT geeft eenmalig deze actie weg! Hiermee mag je maandag niet alleen gratis naar de voorpremière van Kollektivet, maar kun je ook je honger stillen met een heerlijke pizza van De Pizzabakkers! Doe mee en vergroot je winkansen door deze post op onze Facebook te liken/delen, of een mailtje te sturen naar info@lariot.nl. De actie loopt slechts vandaag (17 april) tot 21:00!
Check voor meer info de website van De Pizzabakkers!
film_e_pizza

 

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s