The Idol voorpremière

LA RIOT heeft voor de maand mei wederom een voorpremière op het programma staan! Ditmaal op woensdag 25 mei om 21.00 een voorpremière van de feelgoodfilm The Idol. Na uitverkochte vertoningen op het IFFR en Cinéma Araba, zal deze film vanaf 2 juni regulier in de bioscopen gaan draaien. Maar kan jij ook niet wachten, kom de film dan alvast met ons de 25ste bekijken!

Muziek verbroedert. Elke groep die verbondenheid tussen haar leden wil kweken heeft wel een lied, van hele volkeren tot voetbalteams. Toen Mohammed Assaf als enige Palestijnse deelnemer Arab Idol won in 2013 was hij degene die met zijn stem de verdeeldheid tussen Hamas en Fatah op de achtergrond wist te krijgen. The Idolverhaalt over de ontberingen die Assaf, afkomstig uit de Gaza strook, heeft moeten doorstaan. Van een vredig Gaza in zijn jeugd worden wij via een Gaza geteisterd door spanningen meegevoerd tot aan de finale van Arab Idol in Libanon. De film is een moderne mythevorming rond Assaf, die gezien wordt als een symbool van hoop voor het Palestijnse volk.

Aanvang: 21.00
Zie hier het evenement op Facebook!

LA RIOT is een platform voor en door jonge mensen, met als doel om arthouse cinema toegankelijker te maken voor jong publiek. Maandelijks organiseren wij filmavonden waar filmliefhebbers en geïnteresseerden samenkomen om de nieuwste films te bekijken. Met zorg kiezen we een film uit die hopelijk in de smaak van het publiek zal vallen! Voorheen hebben wij succesvolle en zelfs uitverkochte filmavonden georganiseerd van o.a. Kollektivet, Belgica, The Lobster en Amy. Naast deze avonden hebben wij ook deze website, waar de nieuwste arthouse films kritisch onder de loep worden genomen.

Kaartjes kunnen van te voren, aan de deur of online gekocht worden.

Prijzen
<21: €7,5
Student: €8,5
CJP: €8,5
Regulier: €10
Cineville: gratis

www.rialtofilm.nl

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s