LA RIOT: Call Me by Your Name

2018 trappen we af met het veelbekroonde liefdesdrama Call Me by Your Name! Op maandagavond 8 januari organiseren we een LA RIOT voorpremière.

Op LA RIOT avonden geldt altijd de pizza e film deal van Rialto en De Pizzabakkers De Pijp. Maar deze keer pakken we deze film deal zelfs anders aan: vooraf aan de film serveren we diverse pizza’s in Rialto aan een grote tafel in Italiaanse sferen om 19:30!

Wil je erbij zijn, dan kan je nu kaartjes reserveren voor de combi van pizza e film door te mailen naar info@lariot.nl. Wees er snel bij want er is beperkt plek, zodat jij gezellig met ons aan tafel heerlijke pizza’s kan eten! Van LA RIOT krijg je bovendien een glaasje wijn erbij! Een combikaartje voor pizza e film kost €14,50 en voor Cineville €7. Hopelijk zien we je daar!

Pizza deal is al helemaal vol! Filmkaartjes zijn nog wel te koop, we raden je aan deze al van te voren te kopen, want het belooft druk te worden….!

…………………………………………………………………………………………………………………………

Film………………………………………………………………………………………………………..

Call Me by Your Name is gebaseerd op de gelijknamige roman van André Aciman. Regisseur Luca Guadagnino beschouwt deze gevoelige coming-of-age film als het slotdeel van een trilogie over verlangen en begeerte met Io sono l’amore en A Bigger Splash als de eerste twee delen.

Noord-Italië, de zomer van 1983: de 17-jarige Elio Perlman brengt de dagen door in de prachtige 17e-eeuwse villa van zijn ouders, gelegen in een even prachtig, zonovergoten landschap. Op een dag arriveert Oliver, een innemende Amerikaanse onderzoeksassistent die Elio’s vader, hoogleraar Klassieke Oudheid, komt helpen bij diens onderzoek. Elio is geïntrigeerd door Oliver en probeert zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen. Van lieverlee groeit de erotische spanning tussen de twee, die culmineert in een voorzichtige eerste kus. Vanaf die kus zijn ze onafscheidelijk.

online kaartverkoop: www.rialtofilm.nl……………………………………………………………………

aanvang: 21.00……………………………………………………………………………………………………..

datum: 8 – 1 – 18…………………………………………………………………………………………………

locatie: Rialto, Amsterdam……………………………………………………………………………………

Engels & Italiaans gesproken | Nederlands ondertiteld | 132 min………………………………………

Hier op Facebook te vinden

 

 

 

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s