LA RIOT: Aus dem Nichts

Op 29 maart organiseert LA RIOT een première van de film Aus dem Nichts. Een film van de Duits/Turkse regisseur Fatih Akin (Gegen die Wand, Auf der anderen Seite) over de culturele kloof tussen verschillende bevolkingsgroepen, maar ook over gerechtigheid en wraak. Aus dem Nichts won de Golden Globe voor best buitenlandse film en Diana Kruger werd op het Cannes filmfestival bekroond met de prijs voor beste actrice.

De film zal worden ingeleid door oud LA RIOTer Bianca Schrijver! Verder krijgt elke filmbezoeker ook een glaasje bubbels, niet alleen ter ere van de première maar ook omdat LA RIOT alweer bijna 4 jaar bestaat!

Ook voor deze filmpremière kan je voor €14,50 gebruik maken van de film en pizza deal! Klik hier voor meer informatie. 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

aanvang: 21.15……………………………………………………………………………………………………..

datum: 29 – 3 – 18…………………………………………………………………………………………………

locatie: Rialto, Amsterdam……………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

— Aus dem Nichts —

Katja, haar van oorsprong Turkse man Nuri en hun zoontje Rocco vormen een gelukkig gezinnetje in een immigrantenwijk in Hamburg. Dat geluk wordt in één tel verwoest als bij een bomaanslag Nuri en Rocco omkomen. Katja probeert de politie ervan te overtuigen dat ze op zoek moeten naar een blonde vrouw die een fiets met een koffer voor het winkeltje van Nuri had geparkeerd. Maar de politie denkt dat de daders in het criminele circuit gezocht moeten worden, want Nuri heeft immers ooit vastgezeten voor een drugsdelict. Katja had gelijk, de daders blijken neonazi’s. Als deze voor het gerecht worden gebracht, lijkt het een glasheldere zaak. Maar dat is niet zo.

Duits & Engels gesproken | Nederlands ondertiteld | 106 min

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Hier ook op Facebook!

 

 

 

 

 

 

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s