Filmfanaten! LA RIOT zoekt versterking!

Laat jij je graag inspireren door film en vorm je hier snel een mening over? Dit vervolgens te delen met de mensen om je heen om zo op jouw beurt weer anderen te inspireren en bijzondere films onder de aandacht te brengen? Kom je filmmening uiten bij LA RIOT door middel van recensies schrijven, tekeningen maken, interviews afleggen of zelfs voorpremières organiseren! Geïnteresseerd in deze vrijwillige functie, waarbij je nota bene onbeperkt naar de film in Rialto kan gaan, inclusief de LA RIOT filmavonden en de mogelijkheid krijgt om naar persvoorstellingen te gaan, ook nog jonger dan 25 jaar? Mail ons: info@lariot.nl!

Recensent
Ga jij graag naar de film? En vorm je snel een mening? Of kan je een film niet meer loslaten? Werk die gedachtes bij LA RIOT uit! Schrijf een recensie over de film, teken je gedachtes, leg een interview af of leg ze vast in foto’s geïnspireerd op de film. Kom bij LA RIOT en laat je inspireren door film! Het is een vrijwillige functie waarbij je minimaal één film per maand recenseert. Je krijgt de mogelijkheid om naar persvoorstellingen te gaan, onbeperkt naar Rialto naar de film te gaan en binnen een team van filmliefhebbers te werken. We zijn opzoek naar iemand tussen de 18 en 25 jaar.

Publiciteitsmedewerker
We zijn op zoek naar een PR talent! Lijkt het je leuk om de promotie van LA RIOT op je te nemen, nieuwe doelgroepen aan te spreken, promotie plannen te smeden, social media te beheren? Het is een vrijwillige functie waarbij het aantal uren van de functie grotendeels aan jou ligt. Geschat wordt er 4 uur per week aan gewerkt. Het communiceren met de verschillende betrokken partijen is essentieel, waardoor het van belang is dat je goed bereikbaar en flexibel bent. Je werkt nauw samen met bioscoop Rialto en in een fijn team van filmliefhebbers! We zijn opzoek naar iemand tussen de 18 en 25 jaar.

Heb je interesse? Schrijf ons aan! Stuur een mailtje naar info@lariot.nl.
Heb je vragen? Stel ze dan ook gerust.

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s