LA RIOT: Girl

We gaan van start met onze nieuwe seizoen en trappen af op donderdag 11 oktober met de film Girl! Een ijzersterk debuutfilm van de jonge Belgische regisseur Lukas Dhont die ontzettend veel lof ontving op het Cannes filmfestival en menig criticus totaal opslokte. In onze ogen is het een uiterst geschikte LA RIOT film om onze filmavonden weer in volle glorie in gang te zetten. Omdat we niet langer hiermee konden wachten en jullie ook niet langer wilden ophouden, organiseren we met Girl een vroege voorpremière, de film zal namelijk haar Nederlandse release hebben op 1 november. We gaan er een mooi filmfeest van maken op 11 oktober en houden je op de hoogte van het randprogamma, hopelijk genieten en vieren jullie mee!

Girl gaat over de 15-jarige Lara die de grote ambitie heeft om een carrière als ballerina te ontwikkelen. Dat is al vrij pittig, maar wat vooral tegen werkt is haar lichaam want zij is geboren als jongen.

Datum: 11 oktober om 21:00 uur …………………………………………………………………………….
Locatie: Rialto, Amsterdam……………………………………………………………………………………………..

Zie hier het evenement op Facebook. ……………………………………………………………………………………

Klik hier om kaarten direct online te kopen.

 

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s