LA RIOT presenteert: Bergman Island

Op maandag 13 juni vertonen we de film Bergman Island van de Franse regisseuse Mia Hansen-Løve! Na de film houden we met enkele redactieleden een panelgesprek en sluiten we de avond goed af met Long Bergman Island cocktails, zweedse delicatessen en tunes van DJ koppel Rowan & Co.

“Toen de legendarische Zweedse regisseur Ingmar Bergman voor het eerst voet zette op het eilandje Fårö, wist hij dat hij zijn thuis had gevonden. Hij bleef er wonen en maakte er meerdere, beroemde films. Het Amerikaanse stel Chris en Tony, beiden scenarioschrijvers, werken elk aan een nieuw script, maar de inspiratie ontbreekt. Ze besluiten af te reizen naar het Zweedse eiland in de hoop op die iconische plek inspiratie te vinden. Chris werkt aan een verhaal over Amy, een vrouw die voor een bruiloft is uitgenodigd naar Fårö te komen en daar haar eveneens uitgenodigde ex ontmoet. Ze deelt het met Tony, waarna het verhaal tot leven komt.”

Maandag 13 juni, 21:00 @ Rialto De Pijp
Mia Hansen-Løve, 2021
Engels gesproken | 113 min.

Tickets: https://rialtofilm.nl/nl/films/1002/la-riot-presenteert-bergman-island?location=Rialto%20De%20Pijp&date=2022-06-13&time=21:00

daanrobberse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s