LA RIOT: The Killing of a Sacred Deer

Woensdag 22 november organiseert LA RIOT de voorpremière van The Killing of a Sacred Deer! De nieuwe film van de Griekse regisseur Yorgos Lanthimos, van wie we twee jaar geleden The Lobster hebben vertoond. Bereid je voor op nog meer prachtige absurditeit en bijtende maatschappijkritiek, een week voor de officiële Nederlandse première!

The Killing of a Sacred Deer zal speciaal worden ingeleid door Arthur Weststeijn, ideeënhistoricus en universitair docent aan de Universiteit van Utrecht. Hij zal ons bij de hand nemen om de mythologie die de Griekse regisseur Yorgos Lanthimos in deze film heeft verwerkt te ontrafelen.

Hartchirurg Stephen Murphy (Colin Farrell) is bevriend geraakt met de 16-jarige Martin, die onlangs zijn vader, een ex-patiënt van Murphy, heeft verloren. De twee ontmoeten elkaar aanvankelijk in het geheim, maar later nodigt Murphy hem uit om zijn vrouw Anne (Nicole Kidman) en tienerkinderen Kim en Bob te ontmoeten. De hoffelijke Martin valt goed in de smaak, maar ergens klopt er iets niet aan de jongen, zo begint Murphy te vermoeden. En hij heeft gelijk…

online kaartverkoop: www.rialtofilm.nl……………………………………………………………………

aanvang: 21.15……………………………………………………………………………………………………..

datum: 22 – 11 – 17…………………………………………………………………………………………………

locatie: Rialto, Amsterdam……………………………………………………………………………………

Engels gesproken | Nederlands ondertiteld | 119min…………………………………………

Hier op Facebook te vinden

Zin in deze film en ook in pizza?
Dat kan! Je kan bij Rialto een film é pizza combi-ticket kopen voor €14,50 en dan kun je vooraf aan onze filmavond een heerlijke pizza eten bij De Pizzabakkers de Pijp! Voor Cinevillers €7,-. Meer info

 

 

 

LA RIOT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s